NEK Leasing


Vores services


Se her hvad vi kan tilbyde dig


LEASING

Ønsker du at lease din næste bil? Er der ikke betalt fuld registreringafgift, så giver det rigitg meget mening af lease køretøjet istedet. Du slipper for hele værditabet ved at lease på forholdsmæssig betalt registreringsafgift. Dvs at du kun betaler den høje afgift for den periode leasingaftalen varer. Typisk er dette for en periode af 12 mdr af gangen. 


Det er billigst at lease køretøjer der er mere end 36 mdr gamle fra 1.reg dato. De første 3 mdr betales 2% af den samlede beregnede afgift pr måned, fra 4-35 mdr betales 1 %, og efter 36 mdr og frem betales kun 0,5% af afgiften pr måned. 

Da afgiften udgør op imod 180% af bilens pris er der mange penge at spare ved at lease. Særligt hvis man skifter bil ofte.

Vi tilbyder både finansiel- og operationel leasing. Ved finansiel leasing hæfter du for restværdien, imens du ved operationel leasing kan aflevere bilen tilbage efter endt periode. 


Vi hjælper gerne med at finde en køber (finansiel leasing) eller indestår for restværdien (operationel leasing) efter endt leasingperiode. Vi sørger altid for at bilen nedskrives tilstrækkeligt, så du som kunde ikke kommer i klemme.

Garantiforsikring

Det er muligt at tegne en garantiforsikring imod driftstop i forskellige niveauer. Dækningen afhænger af bilens alder, kørte km samt stand.


En garantiforsikring dækker normalt ikke slidtage men kun nedbrud af foreksempel drivlinien, herunder motor, gearkasse og styretøj.

Grantiforsikringer har et dækningsloft samt en dækninggrad. Dvs at du f.eks er dækket 80% af udgiften efter et motornedbrud og samlet op til en øvre grænse

IMPORT

Har du fundet din drømmebil på nettet, eller ønsker at vi skal hjælpe dig med at finde den rette? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har hjulpet mange med at komme ud at køre i netop deres drømmebil.


Vi har stor erfaring i at spotte køretøjer der har været skadet, samt gennemgår dem for fejl og mangler. Der findes også køretøjer derude, som nærmest er umulige at få registreret i Danmark, da de ikke opfylder kravene. Derfor er det god ide at alliere sig med en professionel. Når en bil skal toldsynes kræver synshallen et COC-certifikat eller en dataerklæring. Denne skal være udstedt fra importør/ specialvidencenter for at kunne indregistreres i Motoregisteret. Det kan vi hjælpe dig med. Særlig ved specialbiler skal der udarbejdes en dataerklæring 

Send gerne et link eller ønske. Vi kan beregne den samlede pris inkl registreringsafgift indefor 24 timer på hverdage.


Kontrol af skadeshistorik/ km-manipulation. Bilens stand mekanisk/ elektronisk. 

Forhandle pris med sælger. Vi hjælper dig også gerne med hjemtransport.


Ønsker du ikke at købe bilen, har du hos os også mulighed for at lease bilen.

Serviceaftale

Det er muligt at tegne en serviceaftale på alle biler der leaset hos os. Serviceaftalen aftales individuelt ud fra køretøjet. En serviceaftale dækker fra normal budgetteret service til en komplet driftsgaranti, afhængig af model, km-stand og alder på bilen


Serviceaftale kan kombineres med garantiforsikring, eller kan tegnes særskilt. En serviceaftale kan være mere omfattende.